probilica

Ammattitaitoinen ja palveleva korikorjaamo ja automaalaamo Kangasalla

Soita 041 3188 853

Avoinna ma-pe 8-16.30

Kalliontie 30 A 1, 36220 KANGASALA

Palveleva Korikorjaamo

Probilica korjaa autojen pienet lommot ja isommat peltivauriot ammattitaidolla ja nopeasti. Korikorjaamomme sijaitsee Kangasalla Lentolassa lähellä Tampereen rajaa. Meillä on ajanmukaiset välineet korin oikaisuun ja peltivaurioiden korjaukseen. Teemme myös automaalauksia, joten meillä saat auton kerralla kuntoon.

 

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjaamo, joten vahingon sattuessa voit tuoda autosi meille korjattavaksi. Teemme kaikki korikorjaukset ammattitaidolla ja vahinkotarkastajan ohjeiden mukaan. Meillä on yli kymmen vuoden kokemus ja vahva osaaminen autojen korjauksesta. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Sinun tarvitsee tehdä vain vahinkoilmoitus ja me hoidamme korvausasiat vakuutusyhtiösi kanssa. Yksityisenä autokorjaamona voimme palvella sinua joustavasti, jotta saat autosi mahdollisimman nopeasti käyttöön.

 

Tiesithän, että voit itse valita haluamasi korikorjaamon vakuutusyhtiön suosituksista riippumatta.

Esimerkkejä töistämme

takalokasuoja ennen

Takalokasuojan oikaisu - ennen

takalokasuoja jälkeen

Takalokasuojan oikaisu - jälkeen

Korivauriot kannattaa korjata

Korivauriot ja pienet peltivauriot kannattaa korjauttaa mahdollisimman nopeasti varsinkin, jos auton maalipinta on mennyt rikki. Vaurioitunut maalipinta altistaa auton korin ruosteelle ja voi aiheuttaa suurempaakin korjaustarvetta. Korjaamme myös pienet ja suuret ruostevauriot. Jos mietit, kannattaako vaurio korjauttaa, tuo autosi meille arvioitavaksi. Annamme sitovan hinta-arvion. Joissain tapauksissa pienten lommojen oikaisu ja ruostevaurioiden korjaus kannattaa teettää ilman vakuutusta, jotta ei menetä bonuksia. Tarvittaessa hoidamme myös maalauksen, joten saat autosi kerralla kuntoon.

 

Meille jokainen asiakas on yhtä arvokas ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen työmme lopputulokseen. Haluamme löytää asiakkaan kannalta parhaan lopputuloksen, ja joissain tapauksissa voi onnistua isommankin lommon tai painauman oikominen ilman, että tarvitsee vaihtaa koko osaa. Tämä on usein asiakkaalle edullisempi vaihtoehto. Yksityisenä autokorjaamona voimme palvella sinua joustavasti, jotta saat autosi mahdollisimman nopeasti käyttöön.

Kysy meiltä tarjousta. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla, joustavin aikatauluin ja edullisin hinnoin. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä automaalaamo ja korikorjaamo ja teemme myös autohuoltoja.

Yhteystiedot

Probilica Oy

Kalliontie 30 A 1

36220 Kangasala
Puhelin

041 3188 853

Sähköposti
probilica@gmail.com tai info@probilica.fi

 

Aukioloajat

Ma-pe 8-16.30